Over ons

Wie is Dwarz Kidz?

Al bijna 30 jaar is Dwarz Kidz in Horst een begrip in wijde omgeving. Sinds kort hebben wij onze winkel geheel vernieuwd volgens de laatste trends. De ruimere opzet zorgt ervoor dat de baby's, de kids maar zeker ook de teens hun eigen fashionhoek hebben. 

Dwarz kidz staat voor eigenwijs, eigenzinnig en eigentijds.  So…..Don’t be like the rest of them! Een echte modeliefhebber zal smullen van onze ruime keuze in trendy merken uit binnen en buitenland. Onder een warme, uitnodigende sfeer geven we je zoon of dochter graag een creatief en gepast advies. 

Wie is Dwarzkidz.nl

Al meer dan 10 jaar hebben wij naast een winkel ook een webshop. Degene die ons even niet gevolgd heeft, kent ons wellicht nog van Skiks.com. Sinds enkele maanden hebben wij deze naam veranderd en hebben we ook een geheel nieuwe webshop gekregen. 

Op dit moment werken we aan een verdere optimalisatie van de navigatie.

Kom je er niet uit of kun je niet vinden wat je zoekt? Voor vragen en advies staan we je graag te woord via mail , messenger en telefoon. 

Wist je dat je via onze webshop dwarzkidz.nl ook items kunt reserveren om bij Dwarz te passen? Wil je van deze optie gebruikt maken, maak dan een account aan en kies tijdens het afrekenen voor de optie "ophalen in de winkel".
Je gereserveerde items liggen uiterlijk de volgende werkdag voor je klaar!

Dwarz Kidz
Kerkstraat 30
5961GD Horst
+31 (0)77 3987417
[email protected]

Facebook: https://www.facebook.com/dwarzkidzhorst/

Instagram: https://www.instagram.com/dwarzkidz/

Openingstijden:

Ma 13.00-17.30 uur

Di t/m Do van 10.00-17.30 uur

Vr van 10.00 -20.00 uur

Za van 10.00-17.00 uur

Zo elke laatste zondag van de maand 12.00-17.00 uur

Dwarz Kidz is dealer van o.a. Crush Denim, Ai&Ko, Levi's, Penn&Ink, The New, Circle of Trust, Looxs, Nik&Nik, Scotch Shrunk, Scotch Rebelle, Retour Jeans, Bess, Muchachomalo, Lucky no7.

Dwarz Kidz bestaat dus uit een fysieke winkel en een webshop dwarzkidz.nl

Verder zijn wij aangesloten bij het webshop keurmerk en de modebranche organisatie Inretail onder nr. 5702 en hebben ons derhalve te houden aan de geschillencommissie van de Brancheorganisatie.


Bankgegevens:

ABN AMRO 42.84.40.150 t.n.v. Skiks Fashion
IBAN: NL27ABNA0428440150

Alle genoemde prijzen op onze webshop zijn inclusief BTW!

Waar dan ook, je bent van harte welkom bij ons zowel online maar natuurlijk ook in onze winkel.

Lots of Love,

Nicole & Joyce

 

 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »