Kidz- en Teenz mode | Op werkdagen voor 16:00 besteld = dezelfde dag verzonden | Gratis verzending boven €49,95

Verzenden & retourneren

Ontvangst van jouw bestelling

Als je op een werkdag voor 16:00 hebt besteld, wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verzonden!

PostNL draagt zorg voor de aflevering van het pakje, meestal binnen 24 uur. Is het pakje niet binnen 2 werkdagen bezorgd laat het ons weten zodat we dit kunnen nakijken.


Verzendkosten

Nederland:
De verzendkosten binnen Nederland zijn bij een bestelling boven €49,95 gratis.
Bij een aankoopbedrag onder €49,95,- zijn de verzendkosten €4,95.

België en Duitsland:
Tot €99,- verzendkosten: €6,95
Boven de €250 verzendkosten: gratis

Europa overig:
Tot €99,- verzendkosten: €12,95
Boven €250- verzendkosten:gratis

Verenigde Staten/Canada/overig verzendkosten: €29,95.

Verzending gaat met getraceerde verzending via POST.nl.  
Tijdens actiedagen kunnen andere tarieven gelden! Dit zal aangegeven worden in de nieuwsbrief.

Retourneren:

Retourneren/ruilen is heel eenvoudig bij Dwarzkidz.nl.

Niet tevreden bij een online bestelling = geld retour! Ook op sale items.

Wil je een artikel retourneren/ruilen?

MET ACCOUNT:

Dit is mogelijk via de online retourprocedure.
Als je ingelogd bent, zie je een overzicht van je bestelling(en) bij “mijn account”. Hier kun je via de button “retourneren” je wensen (retourneren/ruilen) doorgeven.
Tevens is het dus ook direct mogelijk om een (nieuw) item alvast te reserveren.
Na het voltooien van je retournering/ruiling ontvang je een bevestigings e-mail van je retourmelding met daarin een gewijzigd ordernummer. Dit gewijzigde ordernummer dien je op je pakket te vermelden.

ZONDER ACCOUNT:
- Wil je items retourneren, stuur je items voldoende gefrankeerd retour.
  Belangrijk is dat het factuurnummer ergens vermeld staat, bijvoorbeeld (kopie) van je factuur, zodat duidelijk is van wie het pakket afkomstig is.
- Graag je (iban/bic) banknummer vermelden voor het terug te storten bedrag
- Wil je een item reserveren dan mag je deze online bestellen via “zelf overmaken” en daarbij vermelden dat het om een ruiling gaat of doorgeven via [email protected]

NA VERWERKING VAN RETOURZENDING BIJ DWARZKIDZ.NL:

Dwarz Fashion vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten (bij volledige retourzending) door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product onverwijld, doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt ( moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de Skiks Fashion de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

 

RETOUR ADRES:
Dwarz afdeling Retouren 
Stationsstraat 25

5751 HA, Deurne

 

Woon je in de buurt van Dwarz Kidzmode? 
Dan mag je je te ruilen/retourneren items ook altijd even afgeven bij onze winkel.
Belangrijk is dat je je retourzending al online hebt aangemeld en/of dat je je factuurnummer duidelijk vermeld op de verpakking zodat wij weten van wie het afkomstig is.
De collega's van Dwarz Kidzmode zorgen ervoor dat je retourzending/ruiling bij Dwarz verwerkt wordt.

Dwarz Fashion Horst
Kerkstraat 30
5961GD Horst
077 3987417

Dwarz Fashion Deurne

Stationtsstraat 25

5751 HA Deure

0493-382660


VERKEERD item ontvangen?
Heb je een verkeerd item ontvangen of is er iets mis met je bestelde kledingstuk? Erg vervelend!
Neem a.u.b contact op via [email protected] o.v.v. je factuurnummer of via je account. Wij zorgen dan voor een snelle en nette oplossing. Reactie binnen 1 werkdag.

LET OP:

- Je krijgt altijd geld retour bij retournering. Dit geldt ook voor sale items. Niet tevreden = geld retour !!!
- Als een artikel niet aan je verwachtingen voldoet mag dit altijd retour worden gestuurd.
- Je hebt een bedenktijd van 14 dagen om het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
- Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor eigen rekening.
- Artikelen dienen in originele staat, ongedragen en met origineel aangehecht artikelkaartje te worden geretourneerd.

KLACHTEN?
Heb je klachten over artikelen, levering of welke andere klacht dan ook, neem contact op met onze klantenservice. Liefst via mail met een duidelijke omschrijving van de klacht met eventueel een foto van de klacht.
Bellen mag natuurlijk ook. In geval van herkenbare, duidelijke klacht over een artikel zorgen wij voor een directe (kostenloze) oplossing.

In alle andere gevallen dienen wij de klacht individueel te beoordelen om tot een oplossing en oordeel te komen. Neem ook bij twijfel ten allen tijde contact met ons op.

Bij klachten over de klantenservice of je bent het niet eens met de klantenservice stuur dan een mail naar [email protected]

In het geval we er samen niet uitkomen - lijkt ons onmogelijk! - is het wellicht prettig te weten dat we aangesloten zijn bij het webshop keurmerk en je daar een klacht kunt deponeren. Een uitspraak van deze geschillencommissie is voor ons bindend.

KLACHTENREGELING WEBSHOP KEURMERK

Dwarz Fashion B.V. is aangesloten bij de Stichting Webshop keurmerk. De bij de Stichting Webshop Keurmerk aangesloten winkels dienen aan een aantal voorwaarden te voldoen. Webshop Keurmerk controleert de aangesloten webwinkels en bemiddelt bij eventuele geschillen.

Een bij Webshop Keurmerk aangesloten winkel voert een privacyprotocol met het doel dat persoonlijke gegevens van de internetconsument niet worden misbruikt.Indien een webwinkel zich niet aan de regels houdt, kan de consument een klacht indienen. De Stichting Webshop Keurmerk onderzoekt de klacht en tracht het probleem op te lossen.

In gevallen waarbij het probleem niet naar behoren wordt opgelost en de Stichting Webshop Keurmerk van mening is dat dit te wijten is aan de aangesloten webwinkel, bestaat de mogelijkheid dat de webwinkel het recht wordt ontnomen het Keurmerk-logo te voeren.De Stichting Webshop Keurmerk zal er voor zorgdragen dat voor de consument duidelijk is dat een bij de Stichting Webshop Keurmerk aangesloten winkel gewaarborgd, veilig en betrouwbaar is.

http://www.keurmerk.info/

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »